Eerste zorgcongres

Als onafhankelijke partner voor zorgorganisaties, wordt het eerste SALUS zorgcongres georganiseerd in de schoot van het Institute for Professional Care vzw. Dit instituut werkt reeds 5 jaar samen met diverse ziekenhuizen in Vlaanderen voor het organiseren van de opleidingen Beauty-, Make-up-, Hair- en Care Professional Oncologie. Het viel hen op dat ze een ideale facilitator waren in kruisbestuiving van de diverse kennis over de ziekenhuizen heen. Daarmee hebben ze ook een zicht op de verschillende artsen, dokters en professoren in de ziekenhuizen en hun specifieke kennis. Het is dan ook hun bedoeling om deze (top)sprekers in een congres samen te brengen in het belang van hun (ex)-studenten en tegelijk voor alle professionalen, werkzaam in de zorgsector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *